RSC Anderlecht zit in film van FC De Kampioenen, Kums maakt zijn filmdebuut

RSC Anderlecht zit in film van FC De Kampioenen, Kums maakt zijn filmdebuut

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 17:35vr 20-09-2019 om 17:35

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 18:36vr 20-09-2019 om 18:36

FC De Kampioenen komen binnenkort terug op het grote scherm. In hun vierde film is er ook een rol weggelegd voor Anderlecht en Sven Kums. Dat is te zien in de railer, die donderdag werd gelanceerd.

F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!, zo luidt de nieuwste bioscoopfilm van de sympathiekse voetbalploeg van Vlaanderen. Ditmaal staat het overlijden van voorzitter Balthasar Boma (Marijn Devalck) centraal. In zijn testament draagt Boma de leiding van de Boma Vleesindustrie NV over aan stiefzoon 'Ronaldinho', een rol van Niels Destadsbader.

Het hart van Ronaldinho ligt echter nog altijd bij het voetbal. Hij geeft zijn droom om profvoetballer te worden niet op en met behulp van Dimitri De Tremmerie - beter bekend als DDT - hoopt hij binnen te geraken bij Anderlecht. In de trailer zien beelden van het Lotto Park en een ontmoeting met de inmiddels naar KAA Gent vertrokken Sven Kums.

De nieuwste avonturen van FC De Kampioenen zijn vanaf 18 december te zien in de bioscoop.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gespot in de trailer van de nieuwste film van De Kampioenen. Sven Kums en het stadion van RSC Anderlecht! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #Kums #DeKampioenen

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws