Thorup laat zich uit over roteren bij KAA Gent: “Niet altijd even makkelijk”

Thorup laat zich uit over roteren bij KAA Gent: “Niet altijd even makkelijk”

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 16:44vr 20-09-2019 om 16:44

KAA Gent boekte een knappe 3-2 zege in Europa tegen Saint-Etienne. Zondag staat Zulte Waregem alweer voor de deur. Tegenover Het Nieuwsblad laat coach Jess Thorup zich uit over roteren bij de Buffalo’s.

Is de Deen van plan te roteren bij KAA Gent? “Die vraag stel je je als coach altijd. Je moet steeds kijken welk team het beste is. Wil je zoveel mogelijk jongens het gevoel geven dat ze bij het team horen. Dat is niet altijd even makkelijk. De sfeer in de groep - zelfs voor wie niet speelt - is uniek. Er volgen nog veel matchen.”

“Tot nu toe hebben we nog niet zoveel gesleuteld aan het team maar soms moet je op een bepaald moment ingrepen: bijvoorbeeld als je merkt dat spelers in hun vormcurve van 100% naar 95 of 90% zakken. Maar de spelers die de laatste weken speelden hebben uiteraard ook automatismen opgebouwd. Het is dus een belangrijke beslissing die ik ook met mijn spelers uitvoerig bespreek. Ik ga zeker niet over één nacht ijs", aldus Thorup.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Thorup roteren bij KAA Gent?

(255 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws