Marca: Zidane in het nauw bij Real Madrid, drie kandidaat-opvolgers

Marca: Zidane in het nauw bij Real Madrid, drie kandidaat-opvolgers

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 13:00vr 20-09-2019 om 13:00

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 13:04vr 20-09-2019 om 13:04

Zinedine Zidane ligt na de kansloze Champions League-nederlaag tegen Paris Saint-Germain (3-0) onder vuur in Spanje. Voor het invloedrijke Marca is het aanleiding om te speculeren over mogelijke opvolgers van de Franse trainer.

Zidane keerde zes maanden geleden terug bij Real Madrid, maar heeft de boel - ondanks een kwaliteitsinjectie van 300 miljoen euro - niet aan de praat gekregen. Het verlies tegen PSG is een nieuwe dieptepunt. Bovendien baarde Zidane donderdag opzien door zijn spelers een vrije dag te geven. Reden genoeg voor Marca om een lijstje met kandidaat-opvolgers samen te stellen.

De Spaanse krant merkt op dat er niet veel opties zijn, maar komt toch met drie namen: José Mourinho, Massimiliano Allegri en clublegende Raúl. 'Mourinho is de belangrijkste kandidaat. Vorig jaar was hij dat ook al. De Portugese trainer zit nog steeds zonder team en zijn terugkeer zou voor Real Madrid voordelig kunnen uitpakken', verklaart Marca.

'Allegri was in 2018, na het vertrek van Zidane, al een doelwit voor Real, samen met Antonio Conte en Mauricio Pochettino. Uiteindelijk viel de keuze op Julen Lopetegui, maar dat werd geen succes. Allegri is clubloos sinds zijn breuk met Juventus.' Tot slot wordt Raúl, trainer van Castilla, genoemd. 'Zidane maakte ook de overstap van Castilla naar het eerste elftal. De gevolgen kennen we allemaal (drie opeenvolgende Champions League-titels, red.).'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Real Madrid Zidane ontslaan?

(236 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws