Mirallas laat zich uit over Kompany: Dan had Anderlecht hem al ontslagen

Mirallas laat zich uit over Kompany: "Dan had Anderlecht hem al ontslagen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 12:00vr 20-09-2019 om 12:00

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 12:18vr 20-09-2019 om 12:18

Kevin Mirallas moet dit seizoen mee voor de doelpunten zorgen bij Antwerp. De aanvaller spreekt al sinds mei met Antwerp, maar het had ook Anderlecht kunnen worden voor hem. In juni sprak hij met die club, maar dat spoor liep dood.

"Antwerp volgt me al sinds mei", geeft hij aan bij RTBF. "Ik heb ook gesproken met Club Brugge en Anderlecht, maar Everton vroeg veel geld terwijl ik nog maar één jaar contract had. Luciano D'Onofrio heeft gewacht tot de laatste dag, en toen stortte de prijs in. Daarvoor belde hij me elke dag en ik voelde echt dat hij me wilde binnenhalen. Uiteindelijk heeft hij me zelfs gratis gehaald."

Hij stapte dus niet in het project van Vincent Kompany. "Het project is interessant, maar het is voor mij raar om een trainer van mijn leeftijd te hebben. De ploeg is ook te jong. Er ontbreken drie of vier goeie spelers mét ervaring die kalm blijven en de dingen doen zoals het hoort. Het is duidelijk dat de naam Kompany krediet geeft. Als de coach van Anderlecht Pierre, Paul of Jacques zou heten, was hij al ontslagen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Mirallas een aanwinst voor Antwerp?

Ja
89%
Nee
11%
(934 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws