OFFICIEEL: KV Kortrijk zorgt voor unicum met transfer van Luqman (17)

OFFICIEEL: KV Kortrijk zorgt voor unicum met transfer van Luqman (17)

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 11:45vr 20-09-2019 om 11:45

KV Kortrijk gaat in zee met de amper zeventienjarige Luqman Hakim Shamsudin. De lokale bron Malay Mail heeft al een foto vrijgegeven waarop Luqman pronkt met zijn nieuwe shirt. Naast hem staat Kortrijk-eigenaar Vincent Tan. Luqman zou wel in 2020 aankomen bij Kortrijk.

Hij wordt de eerste Maleisische speler ooit in België, en bovendien de enige speler uit dat land die voor zijn achttiende al een profcontract mag tekenen. Hij tekent meteen een contract voor vijf jaar. Tan gelooft alvast in hem. "Luqman kan het maken. Zijn hart zit op de juiste plaats, hij moet nu hard werken. Het ligt nu in zijn handen", vertelde hij op een persconferentie.

Luqman is een jonge aanvaller die in zijn eigen land al zijn talent liet zien. "Hij kan een goal maken, is technisch vaardig en heeft een goeie mentaliteit", aldus Tan. "Hij weet dat we achter hem staan."

Luqman zelf kwam ook kort aan het woord. "Ik moeet me mentaal en fysiek voorbereiden en zal uiteraard mijn best doen. Dit is mijn droom, ik ga deze kans met beide handen aannemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws