De Sutter komt met duidelijke voorspelling voor Club Brugge - Anderlecht

De Sutter komt met duidelijke voorspelling voor Club Brugge - Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 11:00vr 20-09-2019 om 11:00

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 11:02vr 20-09-2019 om 11:02

Club Brugge en Anderlecht kijken mekaar zondag in de ogen. Tom De Sutter heeft voor beide clubs gespeeld, maar gelooft niet dat Anderlecht een kans maakt op het veld van Club.

"Club Brugge wint, ik denk niet dat Anderlecht veel kans maakt", vertelt hij bij Krant Van West-Vlaanderen. "Club is ook mijn topfavoriet voor de titel, absoluut. Ze zijn ontzettend sterk dit seizoen. Ze konden hun as Vanaken-Vormer behouden, voegden daar Mignolet bij, Deli en Okereke zijn uitstekende aankopen...", geeft hij aan.

"Ik was nochtans altijd een fan van Wesley, vond hem een indrukwekkende spits, verstandig voetballend ook. Maar misschien maakte hij te weinig goals, dat wel. En dan is Okereke, een heel ander type wel, zeker niet minder. Ik kan het weten, volgende maand schiet hij er misschien weer vijf binnen in drie matchen. En ze hebben in de spits ook nog Diagne, Openda en Jelle Vossen.

Anderlecht maakt minder indruk. "Ik ben ook voor verzorgd, aanvallend voetbal. Maar nooit een lange bal is makkelijk te counteren. Je ontneemt hen gewoon alle ruimte. Het is knap dat Kompany zijn visie niet verloochent, maar je moet er wel efficiëntie aan koppelen. En als ik City zie voetballen dan zie ik in de laatste 30 meter van het veld constant looplijnen. Zie ik niet bij Anderlecht."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat gaat het worden in Club - Anderlecht?

(1365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws