Bölöni bevestigt geruchten bij Antwerp: Op vraag van de spelers

Bölöni bevestigt geruchten bij Antwerp: "Op vraag van de spelers"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 10:15vr 20-09-2019 om 10:15

Antwerp zette zondag een mooi resultaat neer: het klopte Anderlecht met 1-2. Na de pauze speelde Antwerp plots een pak aanvallender. Laszlo Bölöni bevestigt dat de spelers dat zelf hadden gevraagd.

"Het klopt dat we onze tactiek op vraag van de spelers hebben bijgesteld", geeft Bölöni aan bij Het Nieuwsblad. "Maar laat ons niet spreken over een anarchie in de kleedkamer. Ik heb de match herbekeken en geanalyseerd. Het was ook niet zo simpel dat we gewoon vijftien meter hoger stonden om de bal te veroveren", benadrukt hij.

Peter Vandenbempt gaf afgelopen maandag al aan dat de tactische wijziging er kwam op aangeven van de spelers. Met Steven Defour, Kevin Mirallas en Wesley Hoedt heeft Antwerp net voor de transferdeadline dan ook enkele grote persoonlijkheden kunnen strikken. Dat heeft duidelijk ook een invloed op de kleedkamer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zie je Antwerp meedoen voor de titel dit seizoen?

(1748 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws