Devroe hekelt Anderlecht: Nu klaagt niemand over die 8 miljoen voor Vlap

Devroe hekelt Anderlecht: "Nu klaagt niemand over die 8 miljoen voor Vlap"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 09:45vr 20-09-2019 om 09:45

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 09:46vr 20-09-2019 om 09:46

RSC Anderlecht wil opnieuw bouwen met het project-Vincent Kompany. Luc Devroe wilde ook graag iets op poten zetten bij paars-wit, maar hij krijg naar eigen zeggen niet de tijd om Anderlecht op de rails te krijgen.

"Wat er nu met Anderlecht gebeurt, bewijst dat die club misschien vijf transferperiodes nodig heeft om er weer bovenop te komen. Alleen krijgt Kompany alle tijd om te bouwen en met de jeugd te werken en werd ik na één transfermarkt afgerekend", opent Devroe in Het Nieuwsblad.

Zo gaf Anderlecht deze transferperiode, net als onder Devroe, best veel geld uit aan nieuwe spelers. "Terwijl bij ons iedereen over de 8 miljoen van Sanneh zeurde, klaagt nu niemand over de 8 miljoen voor Vlap. Terwijl bij ons iedereen bezig was over het loon van Trebel, hoor ik nu niemand over de miljoenensalarissen van Kompany, Chadli of Nasri", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Devroe een punt?

(1280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws