De Boeck na niet-faillissement van Roeselare: Het is geen logische situatie

De Boeck na niet-faillissement van Roeselare: "Het is geen logische situatie"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 09:30vr 20-09-2019 om 09:30

Sporting Lokeren hoopt vrijdagavond de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Tegen KVC Westerlo waren de Waaslanders er dichtbij, maar de ref gooide roet in het eten. Nu hoopt Glen De Boeck tegen KSV Roeselare het tij te keren.

Het was geen gewone trainingsweek, gezien de situatie rond Roeselare. De West-Vlamingen weten, net als Lokeren, pas sinds donderdagnamiddag dat de wedstrijd doorgaat. "Wij hebben ons voorbereid zoals we altijd doen en gingen er altijd vanuit dat die wedstrijd zou gespeeld worden", aldus De Boeck in Het Laatste Nieuws.

"Dat leek me ook het verstandigste en het meest professionele. Dat je je wedstrijdvoorbereiding niet laat afhangen van derden. Maar hoe Roeselare inschatten? Heel moeilijk te zeggen. Het is geen logische situatie dat wij tot vanmiddag vier uur moeten wachten of Roeselare speelt en welke selectie er dan gemaakt wordt...", besluit de Lokeren-trainer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws