Bölöni tempert de verwachtingen: Antwerp titelkandidaat? Rustig blijven iedereen

Bölöni tempert de verwachtingen: "Antwerp titelkandidaat? Rustig blijven iedereen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 08:46vr 20-09-2019 om 08:46

Royal Antwerp FC haalde de voorbije mercato onder meer Steven Defour, Kevin Mirallas en Wesley Hoedt in huis. Velen zien The Great Old als een outsider voor de landstitel, maar daar denkt Laszlo Bölöni anders over.

De Antwerp-coach tempert de verwachtingen van de vele fans. "Ik ben een supporter, net als hen, maar ik ben natuurlijk ook de coach. En dan zeg ik: rustig blijven iedereen. Hoelang is het al geleden dat Antwerp kampioen werd? (van 1957, nvdr.)", aldus Bölöni in Het Nieuwsblad.

Zo zet Bölöni Antwerp nog niet in hetzelfde rijtje met  onder meer Club Brugge en Anderlecht. "Wel, als je één keer om de vier jaar kampioen wordt, dán mag je titelambities uitspreken. Zo ver zijn we nog niet."

Geen anarchie
In tegenstelling tot de voorbije jaren lijkt Bölöni nu voor een iets meer aanvallende instelling te kiezen bij Antwerp. "Het klopt dat we onze tactiek op vraag van de spelers hebben bijgesteld. Maar laten we niet spreken van een anarchie in de kleedkamer."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zie je Antwerp meedoen voor de titel dit seizoen?

(1748 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws