Devroe over zijn ondervraging in de zaak-Propere Handen: Je reinste onzin

Devroe over zijn ondervraging in de zaak-Propere Handen: "Je reinste onzin"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 08:16vr 20-09-2019 om 08:16

Laatste update: vrijdag 20 september 2019 om 08:16vr 20-09-2019 om 08:16

Na zijn ontslag bij RSC Anderlecht ging Luc Devroe aan de slag als spelersmakelaar in het kantoor van Patrick De Koster, die Kevin De Bruyne onder zijn hoede heeft. Ook werd Devroe genoemd in het kader van Operatie Propere Handen.

Zo zou Devroe volgens Dejan Veljkovic geld gepakt hebben op de transfer van Adam Marusic. Al is daar volgens de ex-manager van Anderlecht niks van aan. "De spijtoptant (Veljkovic, nvdr.) verklaarde zelfs dat hij me geld gaf. Je reinste onzin", opent Devroe in gesprek met Het Nieuwsblad.

Zo staat Devroe naar eigen zeggen recht in zijn schoenen. "Bij Marusic had hij recht op 25 procent van de meerwaarde en dat was ongeveer gelijk aan de initiële transferprijs. Ik kon dat aantonen. Die affaire schrok me niet af om makelaar te worden. De boel moet opgekuist worden, maar deze job geeft me minder stress."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk je dat Devroe iets mispeuterd heeft?

(223 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws