Gent-doelman Kaminski na enorme blunder: Dan wil je onder de grond kruipen

Gent-doelman Kaminski na enorme blunder: "Dan wil je onder de grond kruipen"

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 07:45vr 20-09-2019 om 07:45

KAA Gent won de eerste groepswedstrijd in de Europa League met 3-2 van AS Saint-Etienne. Het tweede tegendoelpunt kwam er na mistasten van doelman Thomas Kaminski, die achteraf opgelucht ademhaalde.

Igor Plastun speelde de bal terug naar zijn doelman, die zijn controle volledig miste. De bal belandde zowaar in eigen doel. "Zulke foutjes gebeuren nu eenmaal. Ik was wel blij dat de match gedaan was. Maar het mag natuurlijk niet", opent Kaminski in Het Nieuwsblad.

"Ik schamp die terugspeelbal met de binnenkant van mijn rechtervoet. Ik was misschien iets te zeker en keek ook niet naar de bal. Ik was in gedachten al bij de volgende fase en wilde de bal naar mijn linkervoet duwen om meteen uit te verdedigen", aldus de Gent-doelman.

Gelukkig voor Kaminski kon Gent de drie punten toch thuis houden. "Op dat moment wil je onder de grond kruipen, maar dat duurt slechts even. Ik kon de knop meteen omdraaien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Gent zich plaatsen bij de eerste twee in de groep?

(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws