Scholes over transfer Lukaku: United had beter gewacht met de verkoop

Scholes over transfer Lukaku: "United had beter gewacht met de verkoop"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 17:21do 19-09-2019 om 17:21

Als het van Paul Scholes afhing, had Manchester United beter gewacht met de verkoop van Romelu Lukaku. Hij vond het onoordeelkundig dat Lukaku verkocht werd zonder dat er een vervanger klaar stond, zo citeert The Mirror.

"Uiteraard ging de club Lukaku verkopen op een gegeven moment. Maar om hem te verkopen zonder dat er een andere diepe spits klaar staat lijkt me een vergissing", aldus Scholes. "Om dan aan het seizoen te beginnen zonder een echte diepe spits, terwijl je een club bent die gekend staat voor zijn aanvallend spel", uit de Manchester United-legende verder zijn twijfels.

Met Anthony Martial en Marcus Rashford lopen er nochtans twee kwaliteitsvolle spitsen rond bij United. Maar in de ogen van Scholes zijn zij niet de oplossing. "Martial en Rashford zullen misschien wel zeggen dat ze liever in de spits spelen, maar ik vind ze beter als flankspelers", besluit Scholes.

Martial is dit seizoen goed voor twee doelpunten en een assist in de Premier League. Rashford doet net iets beter met drie doelpunten en een assist. Lukaku was vorig seizoen goed voor twaalf doelpunten en een assist in de Engelse hoogste klasse.

Poll

Had United een vervanger voor Lukaku moeten halen?

(150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws