Breaking news

Cercle Brugge wil tijd krijgen van Club Brugge: "Wij zijn realistisch"

Diatta is gefrustreerd na Galatasaray: “Ik snap er niets van”

Diatta is gefrustreerd na Galatasaray: “Ik snap er niets van”

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 14:26do 19-09-2019 om 14:26

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 14:38do 19-09-2019 om 14:38

Club Brugge speelde 0-0 gelijk in eigen huis tegen Galatasaray. De frustratie is dan ook groot bij de spelers en vooral bij Krépin Diatta.

De flankspeler zag zijn voorzet tegen de arm van Marcao terechtkomen. Er werd echter geen penalty gefloten. “Voor mij was het een flagrante penalty”, begint Diatta tegenover Het Nieuwsblad. “Ik snap niet waarom de ref of de VAR hem niet gegeven heeft. Het volstaat om naar de richting van de bal en zijn arm te kijken. Misschien zijn er wel redenen die wij niet kennen. Maar ik snap er niks van.”

“Het is frustrerend, want we verdienden deze wedstrijd te winnen”, gaat Diatta verder. “Helaas heeft God er anders over beslist. We hadden het systeem aangepast naar vorig jaar. Ik zeg je eerlijk: ik speel liever hoger op het veld. Maar ik heb me opgeofferd voor het team. Ik heb heel wat gelopen, ja.”

Diatta blijft optimistisch. “Het is een droom om tegen een ploeg als Real Madrid te mogen spelen. Het zal moeilijk zijn, maar niet onmogelijk. Ik ken onze kwaliteiten. We gaan ons niet gewonnen geven en zullen vol voor onze kansen gaan. Ik wil niet voor de derde plaats spelen, ik vind dat we moeten proberen bij de eerste twee te eindigen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws