Real Madrid levert wanprestatie: 'Onacceptabel, het is de schuld van iedereen'

Real Madrid levert wanprestatie: 'Onacceptabel, het is de schuld van iedereen'

19-09-2019 14:13
2

Zinedine Zidane heeft zich woensdagavond zitten verbijten tijdens de verloren uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Real Madrid loste geen enkel schot op doel en ging roemloos met 3-0 ten onder.

"PSG was in elk onderdeel van het spel beter dan wij", foetert Zidane op de persconferentie. "We werden volledig afgetroefd qua intensiteit. Op dit niveau is dat onacceptabel. Het is inderdaad zo dat PSG goed is in het creëren van kansen, dus daar maak ik me niet druk om. Het is vooral dat gebrek aan intensiteit van onze kant dat me zorgen baart."

Real kwam nooit in de buurt van een doelpunt. "Het is een raar gevoel wanneer je geen fatsoenlijke kansen creëert met een aanval bestaande uit Gareth Bale, Karim Benzema en Eden Hazard", verzucht Zidane. Toch probeert de Franse trainer het resultaat te relativeren. "Ons optreden was beneden alle peil, maar dat is ook alles wat het is. We moeten dit resultaat niet overschatten."

En dan is er ook nog de keeperskwestie: Real liet Keylor Navas vertrekken naar PSG. Hij hield zijn doel schoon en collega Thibaut Courtois kreeg de nodige kritiek te verwerken. Zo ging de Belg niet vrijuit bij de eerste goal. Zidane kan er naar eigen zeggen niets mee. "Het is de schuld van iedereen. We winnen samen, we verliezen samen."

No Poll