Mazzu hoeft niet te vrezen bij KRC Genk: Tijd om trainer te steunen

Mazzu hoeft niet te vrezen bij KRC Genk: "Tijd om trainer te steunen"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 11:45do 19-09-2019 om 11:45

Felice Mazzu speelt nog geen topvoetbal bij KRC Genk. Dinsdag verloor hij nog met 6-2 van Salzburg. Sportief directeur Dimitri De Condé benadrukt dat de club als één man achter Mazzu staat.

De Condé zat na de terugkeer uit Salzburg al samen met de hele staf. "Ik wil graag horen hoe zij naar de situatie kijken, want ze zitten er toch dichter op dan ik. Het zou dom zijn om nu niet te leren uit de fouten die gemaakt zijn, het zou ook dom zijn om het kot nu in brand te steken. Na de titel heb ik al gezegd dat we in een moeilijke periode zullen zien hoe sterk we als club zijn. Dat zal de volgende weken blijken", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

Mazzu blijft buiten schot in Genk. "Dit is het moment om Felice Mazzu te steunen, niet om hem te bekritiseren. De coach is zoekende, zeg je? Dat klopt, maar dat is altijd zo bij een ploeg die niet draait."

Ook voorzitter Peter Croonen spreekt sussende taal. "Ik wil niemand persoonlijk viseren, dit is een proces waar we als club door moeten. Maar iedereen dient wel voor de spiegel te gaan staan. Als je uit deze wedstrijd geen extra energie kan putten om terug te slaan, dan ben je niet gemaakt voor topsport. Ik verwacht een reactie en revanche. Niet tegen Napoli of Liverpool, maar elke match die nu volgt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws