Verheyen niet onder de indruk: Hij was een teleurstelling bij Club Brugge

Verheyen niet onder de indruk: "Hij was een teleurstelling bij Club Brugge"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 11:15do 19-09-2019 om 11:15

Club Brugge kon woensdag maar één puntje pakken tegen Galatasaray. Het bleef namelijk 0-0. Gert Verheyen ziet er een gemiste kans in voor zijn ex-ploeg.

"Galatasaray toonde zich zeker niet beter dan Club, integendeel, maar slechter zullen die niet worden", geeft hij aan in Het Nieuwsblad. "In de competitie hebben ze het momenteel moeilijk om te scoren. Club gaf niets weg, op die ene kans van Babel na, waar Mignolet opnieuw uitstekend een scherm opzet en zijn goal verkleint. Maar verder niets."

"De volgende keer dat Club hen treft, is het echter in Istanbul, in een heksenketel. Het moment om drie punten te pakken, was gisteren. Vooraf noemde ik vijf punten in de groepsfase voor Club en Genk al heel knap, maar daar waren er wel drie in de thuismatch tegen Galatasaray bij gerekend. Niet dat het onmogelijk is om te gaan winnen in Turkije. Dat kan zeker. In de andere matchen, tegen Real of PSG, drie punten pakken, zie ik niet gebeuren."

Vooral voorin liet Club het afweten. "Dennis was van de aanvallers de meest bedrijvige en kan je verder niets verwijten. Maar de rust van een zuivere afwerker heeft hij niet. De andere spitsen bij Club bleven onder het niveau dat nodig is om in de Champions League het verschil te maken. De 18 minuten die Diagne speelden, waren een teleurstelling. Het type om alle hoeken in te duiken, is hij niet. Diagne is een spits die staat te wachten tot er iets gebeurt. Het komt niet van hemzelf."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Diagne slagen bij Club Brugge?

(745 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws