Ons gaat niet overkomen wat KRC Genk overkwam in Salzburg

"Ons gaat niet overkomen wat KRC Genk overkwam in Salzburg"

19-09-2019 10:00
9

De Belgische ploegen konden deze week nog niet winnen in Europa. Club Brugge speelde 0-0 gelijk, KRC Genk verloor zwaar met 6-2. KAA Gent is klaar om de trend te doorbreken in de Europa League. Zij spelen thuis tegen St-Etienne.

"Ons zal niet gebeuren wat Genk overkwam in Salzburg", maakt Thorup zich sterk bij Het Belang Van Limburg. "Saint-Etienne eindigde vorig seizoen vierde in de Ligue 1 en beschikt over veel kwaliteit. Maar wij zijn klaar voor dit duel."

"Het wordt zeer evenwichtig, maar we voelen ons in staat om een goed resultaat neer te zetten. We hebben hard gevochten om in de groepsfase van de Europa League te spelen. Maar we zijn nog niet voldaan en hebben echt de ambitie om iets te presteren", geeft Thorup aan.

KAA Gent doorworstelde drie voorrondes en is dus aardig op dreef in Europa. "Tot nu toe troffen we misschien nog niet de sterkst mogelijke tegenstanders. Dit wordt een mooie kans om ons team te vergelijken met een buitenlandse topclub. Zeker voor eigen publiek en na zeven thuiszeges op rij hebben we enorm veel vertrouwen."

No Poll