Spaanse pers is hard voor Hazard en Courtois bij Real Madrid: ‘Uit vorm’

Spaanse pers is hard voor Hazard en Courtois bij Real Madrid: ‘Uit vorm’

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 08:15do 19-09-2019 om 08:15

Laatste update: donderdag 19 september 2019 om 11:28do 19-09-2019 om 11:28

Real Madrid ging pijnlijk met 3-0 onderuit op het veld van PSG. De Spaanse pers is daags na de pandoering hard voor Real Madrid en Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois.

El Mundo Deportivo vindt dat Hazard niet brengt wat van hem verwacht wordt. ‘Courtois kon meer doen bij de openingstreffer van Di María. Hij had het geluk dat PSG nog een aantal kansen miste. Hazard kwam te weinig in het spel voor. Hij brengt momenteel niet wat van hem verwacht wordt’, citeert Het Laatste Nieuws de krant.

Ook Marca was niet tevreden. ‘Courtois maakt daarnaast geen flagrante fouten, maar stopt de ballen ook niet. Hij houdt ze niet tegen. Hij is niet verantwoordelijk voor de nederlaag en zijn verdedigers helpen hem niet, maar Courtois biedt geen zekerheid’, klinkt het. Overigens zou Hazard volgens de krant naar de kant zijn gehaald door een blessure.

AS praat over een fout van Courtois bij het eerste doelpunt. ‘Courtois ging enorm in de fout bij het openingsdoelpunt van Di María, omdat hij zijn eerste paal niet goed afdekte. Hij reageerde ook bij de tweede goal niet snel genoeg.’

Hazard wordt ook onder de loep genomen. ‘Wanneer Hazard de bal had, liet hij zien dat hij kwaliteiten heeft, maar hij was niet in staat om beslissend te zijn. Hij moest samen met James Rodriguez naar de kant. Hazard is nog steeds uit vorm.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws