Mignolet zag struikelblok bij Club Brugge: “Dat is het enige wat ontbrak”

Mignolet zag struikelblok bij Club Brugge: “Dat is het enige wat ontbrak”

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 07:14do 19-09-2019 om 07:14

Simon Mignolet hield weer de nul bij Club Brugge tegen Galatasaray. Blauw-Zwart kwam echter niet verder dan een 0-0 tegen de Turken.

Tegenover Het Nieuwsblad geeft de sluitpost het struikelblok aan. “Er zat meer in. We waren beter, maar dit is de Champions League. Je krijgt geen tien kansen om er dan twee te scoren, zoals in België. Efficiëntie is het enige wat ontbrak.”

“Ontgoocheling mag niet de teneur zijn. Je kan je optrekken aan een punt in de Champions League”, gaat Mignolet verder. “Bij ons maakten enkele spelers hun debuut op dit niveau, bij hen stonden meerdere spelers met tonnen ervaring en kwaliteit op dit niveau op het veld. We moeten de positieve zaken meenemen naar Madrid.”

Club Brugge heeft nog steeds ambitie. “We gaan daar niet heen om wat te genieten en aan sightseeing te doen, maar om iets neer te zetten. Als je kansen kan creëren in de Champions League, is dat iets positiefs. Ambitie is de juiste insteek. Het doel in onze groep blijft meer dan ooit overeind: vóór Galatasaray eindigen.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Mignolet hier gelijk?

(121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws