Gerucht in Mexico: 'Ouders van Lainez hebben genoeg gezien en hopen weer op Ajax'

Gerucht in Mexico: 'Ouders van Lainez hebben genoeg gezien en hopen weer op Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 21:49wo 18-09-2019 om 21:49

Een opmerkelijk gerucht uit Mexico, waar diverse media melden dat het entourage rond Diego Lainez willen dat de vleugelaanvaller alsnog naar Ajax vertrekt. Vorig seizoen kon de jonge Mexicaan al naar Ajax, maar toen koos hij voor een overstap naar Real Betis.

Bij de Spanjaarden kan Lainez echter maar moeilijk zijn draai vinden en hij maakt dan ook weinig speelminuten in Benito Villamarin. Het Mexicaanse El Universal en ESPN weten te melden dat de ouders van Lainez, die ook zijn vertegenwoordigers zijn, aansturen op een overstap naar de Eredivisie. Het entourage van de jonge vleugelaanvaller zou geloven dat Nederland een omgeving is waar jonge spelers kunnen floreren en kunnen inzien wat professioneel voetbal is.

Hoewel Lainez zelf kalm blijft en door wil blijven vechten om op die manier een basisplaats bij Betis te veroveren, willen zijn ouders graag dat hun zoon alsnog voor de Eredivisie kiest. Hun voorkeur ligt bij Ajax, omdat die club al eerder in Lainez geïnteresseerd was en ver voor hem wilde gaan. Daarnaast spreekt de aanwezigheid van Edson Álvarez ook in het voordeel van de Amsterdammers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws