VP Rapport: Wisselende cijfers voor Club Brugge na Galatasaray

VP Rapport: Wisselende cijfers voor Club Brugge na Galatasaray

18-09-2019 21:19 Laatste update: 19-09-2019 09:47
10

Club Brugge is aan de Champions League begonnen met 0-0 gelijkspel tegen Galatasaray. VoetbalPrimeur.be wikt en weegt de prestaties van de spelers van Blauw-Zwart en deelt volgende cijfers uit. 

Mignolet – 7
De doelman van Club Brugge had een rustige avond. Eén keer moest hij er staan en toen was Mignolet er ook. De doelman van Club Brugge hield Babel van een doelpunt en hield opnieuw de nul in Brugse loondienst. Dat begint een gewoonte te worden.

Mata – 6
Blijft op dit niveau de minste speler van Club Brugge. Liet zich een paar keer vangen door Babel. Mata speelde wel al beter dan in de voorrondes.

Mitrović – 7
Falcao heeft in zijn leven al heel wat doelpunten gemaakt, maar was in het Jan Breydelstadion 89 minuten onzichtbaar. Mitrovic en Deli hadden achterin de zaakjes goed op orde.

Deli – 7
De Ivoriaan is een rots in de branding. Verliest amper een duel. Het lijkt hem niet uit te maken wie langs hem staat. Deli staat altijd zijn mannetje.

Ricca – 6,5
Speelde degelijk, maar had een paar keer ruzie met de bal. Kon tot twee keer scoren, maar de linksachter liet het na. Hij is een linksachter, dus dat vergeven we hem.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kansen genoeg, maar Club Brugge bijt de tanden stuk op Galatasaray. Het bleef een scoreloos gelijkspel. #ClubBrugge #Galatasaray #BRUGAL #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Vanaken – 6,5
Zijn eerste halfuur was niet al te goed. Versnelde nadien meer dan één keer goed het spel van Club Brugge. Had de pech dat de voorlinie zijn passes niet beter gebruikten.

Vormer – 8
De kapitein van Club Brugge ging voorop in de strijd. Verdeelde en heerste op het middenveld. Had net als Vanaken de pech dat zijn goede voorzetten niet omgezet werden in doelpunten.

Rits – 6,5
Speelde in dienst van de ploeg en deed dat meer dan behoorlijk.

Dennis – 6
Zou dringend moeten beseffen dat hij niet alleen op het veld staat. Koos te vaak voor de solo-actie. Zonde.

Okereke – 5,5
Zijn wittebroodsweken bij Club Brugge zijn over. Kon amper zijn stempel drukken. Kwam één keer dicht bij een doelpunt, maar na een corner deed Muslere moeilijk.

Diatta – 5,5
Een jongen met heel veel talent, maar ook woensdag kwam er niet uit. Zijn acties eindigden nog voor Club Brugge gevaarlijk kon worden.

Welke cijfers geef jij de spelers van Club Brugge? Zet het in de comments!