Preud’homme waarschuwt Standard: “Heel goed niveau voor ploeg uit pot vier”

Preud’homme waarschuwt Standard: “Heel goed niveau voor ploeg uit pot vier”

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 16:18wo 18-09-2019 om 16:18

Standard Luik begint de poulefase van de Europa League tegen het Portugese Vitoria Guimaraes. Coach Michel Preud’homme waarschuwt zijn manschappen.

“Een heel complete ploeg, die een organisatie kan neerzetten maar ook snel kan omschakelen dankzij haar technische spelers en aanvallende flanken”, wordt Preud’homme daags voor de wedstrijd geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Voor een ploeg uit pot vier is dit een heel goed niveau.”

Preud’homme zal pas later de balans opmaken. “We gaan voor het best mogelijke resultaat. We zullen het wedstrijd per wedstrijd aanpakken. Daarna maken we de rekening. Maar we beginnen eraan met de overtuiging in elke wedstrijd het maximum te geven”, aldus de oefenmeester van de Rouches.

Vorig seizoen zat Standard in een poule met Sevilla en Krasnodar. “Vorig jaar wisten alleen wij dat het een zware groep zou worden omdat velen Krasnodar onderschatten. Dit keer weet iedereen wat de kwaliteiten van de tegenstanders zijn. Maar wij zijn van pot vier naar pot drie gegaan en dat is een evolutie die de club moet doormaken als we willen blijven groeien.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Preud'homme hier gelijk?

Ja
96%
Nee
4%
(110 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws