Gent-supportes moeten niet beginnen dromen: Daar is het te vroeg voor

Gent-supportes moeten niet beginnen dromen: "Daar is het te vroeg voor"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 15:35wo 18-09-2019 om 15:35

KAA Gent begint donderdagavond aan zijn Europa League-campagne met een thuismatch tegen Saint-Etienne. Coach Jess Thorup is op zijn hoede voor de Franse eersteklasser, maar kan wel rekenen op een volledig fitte kern.

"Saint-Etienne is een heel krachtig team maar ze hebben ook veel jongens die zeer technisch onderlegd zijn. Ze beschikken ook over heel wat ervaring en slagen er ook in om veel mooie doelpunten te scoren", vertelde Thorup volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie.

De coach van de Buffalo's begint met vertrouwen aan het Europese avontuur. "Onze ambities reiken verder dan de groepsfase en dan is een eerste groepsduel - zeker voor eigen publiek - enorm belangrijk. Maar alstublieft, droom nog niet van de Champions League.

"Ik merk dat veel mensen opnieuw dromen van de titel en nieuwe avonturen in de Champions League en het hebben over doorstoten en uitkijken naar confrontaties met Europese topclubs maar daar is het nog te vroeg voor. We moeten het match per match benaderen", besloot Thorup.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws