Club Brugge mag hopen op goed resultaat: Het gaat niet zo goed met Galatasaray

Club Brugge mag hopen op goed resultaat: "Het gaat niet zo goed met Galatasaray"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 14:53wo 18-09-2019 om 14:53

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 15:12wo 18-09-2019 om 15:12

Club Brugge begint woensdagavond aan zijn Champions League-campagne met een thuismatch tegen Galatasaray. Volgens Fuat Capa, pas weggegaan bij de Turkse tweedeklasser Eskisehirspor, maakt Blauw-Zwart een goede kans.

"Het gaat niet zo goed met Galatasaray", vertelde Capa, aan Sporza. "Ze presteren beneden de verwachtingen. Vorig seizoen werden ze kampioen en dan verwacht je dat ze die lijn doortrekken, maar dat is voorlopig niet gelukt. Galatasaray verloor zijn openingswedstrijd. Daar waren ook redenen voor: ze hebben veel nieuwe spelers en enkele spelers hebben deze zomer de Afrika Cup gespeeld. Ze hebben op de valreep nog Radamel Falcao aangetrokken. Hij moet voor goals zorgen, maar hij mist matchritme."

"Ze zoeken bij Galatasaray ook nog steeds naar het type-elftal. Feghouli, Belhanda en Onyekuru waren zeer belangrijk vorig jaar, maar Onyekuru is vertrokken en die andere twee zaten op de Africa Cup. Wie Club in de gaten moet houden? Ex-Standard-verdediger Luyindama klinkt ons bekend in de oren. En ik denk ook aan Babel, die opnieuw speelt bij Oranje. Ook Feghouli en Belhanda zullen zich meer willen tonen in Europa dan in de competitie", besloot Capa.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws