Genk-voorzitter na pandoering: Dit weekend verwacht ik alleszins een reactie

Genk-voorzitter na pandoering: "Dit weekend verwacht ik alleszins een reactie"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 15:52wo 18-09-2019 om 15:52

KRC Genk heeft zich dinsdagavond geblameerd in de Champions League. De landskampioen ging met 6-2 onderuit op het veld van Red Bull Salzburg. Voorzitter Peter Croonen verwacht een reactie van zijn ploeg volgend weekend.

"Ik heb heel slecht geslapen”, vertelde Croonen aan Het Laatste Nieuws. "Het is voorbij, we kunnen er niets meer aan veranderen. Individueel en collectief moeten we een pak beter worden. We zijn op zoek naar de betere versie van Racing Genk."

"De spelers moeten individueel voor de spiegel staan. Iedereen moet gewoon 30-40-50% beter worden. We hebben een sterke kern, maar nog geen sterke ploeg. Ik ben ervan overtuigd dat we beter gaan worden. Dit weekend verwacht ik alleszins een reactie", besloot Croonen.

Genk speelt volgend weekend in de Jupiler Pro League op eigen veld tegen KV Oostende. Ook in de competitie loopt het niet van een leien dakje bij Genk. De ploeg van Felice Mazzu staat pas negende met tien punten uit zeven wedstrijden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dramatische avond voor KRC Genk, dat met maar liefst 6-2 verliest van RB Salzburg 😰 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #RBSalzburg #ChampionsLeague #Mazzu

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws