De Condé praat woensdag nog met Mazzu: Een ontgoochelende vaststelling

De Condé praat woensdag nog met Mazzu: "Een ontgoochelende vaststelling"

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 14:32wo 18-09-2019 om 14:32

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 14:43wo 18-09-2019 om 14:43

KRC Genk ging dinsdagavond zwaar onderuit in de Champions League op het veld van Red Bull Salzburg. Felice Mazzu kreeg al een pak kritiek, maar hij krijgt steun van technisch directeur Dimitri De Condé.

Er is woensdag wel een onderhoud met Mazzu en zijn technische staf. "Dit was voor mij de bevestiging dat we het niveau niet halen dat we zouden moeten halen. Dat is een ontgoochelende vaststelling", vertelde De Condé aan Het Laatste Nieuws. "Daar moeten we dringend mee aan de slag. We hebben de boel de laatste weken al een paar keer proberen scherp te zetten, maar nu moeten we écht de koppen samen steken."

"Ik zit straks met de coach en de rest van de technische staf samen op de club. Ik wil weten hoe zij de zaken op dit moment bekijken, want zij staan toch nog dichter bij de groep dan ikzelf. We moeten bekijken op welke manier we de jongens zo fris mogelijk aan de aftrap krijgen zaterdag tegen Oostende. Maar laat mij één ding duidelijk stellen. Het is niet het moment om kritiek te geven op Felice Mazzu, maar wel om hem te steunen", besloot de technisch directeur van Genk.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dramatische avond voor KRC Genk, dat met maar liefst 6-2 verliest van RB Salzburg 😰 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #RBSalzburg #ChampionsLeague #Mazzu

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws