OFFICIEEL: Sint-Truiden is tevreden en bindt vaste waarde langer aan zich

OFFICIEEL: Sint-Truiden is tevreden en bindt vaste waarde langer aan zich

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 12:08wo 18-09-2019 om 12:08

Sint-Truiden had woensdag heuglijk nieuws te melden aan haar achterban. Het heeft basiskracht Samuel Asamoah langer aan zich weten te binden.

'Samuel Asamoah verlengt zijn contract bij de Kanaries. De 25-jarige Ghanees speelt sinds 2017 voor de Kanaries en is één van de eerste namen op het wedstrijdblad van Marc Brys', schrijft STVV op haar website. Hoewel Sint-Truiden geen details over de duur van het contract meegeeft, was wel bekend dat STVV een optie had om het tot 2020 lopende contract éénzijdig met twee seizoenen te verlengen. Mogelijk ligt Asamoah vanaf heden tot 2022 vast bij de Kanaries.

Asamoah werd in de zomer van 2017 opgepikt bij KAS Eupen, waarvoor hij 103 duels speelde. De Ghanees had echter geen toekomst meer in de Oostkantons. Tijdens zijn laatste seizoen in Eupense dienst werd hij uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven.

Sinds zijn komst kwam Asamoah al 73 keer in actie voor Sint-Truiden. Dit seizoen deed Brys voorlopig nog de maximale 630 minuten een minuut op de controleur.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws