'Ex-topspits Larsson krijgt uitdagende trainersklus voorgeschoteld'

'Ex-topspits Larsson krijgt uitdagende trainersklus voorgeschoteld'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 11:53wo 18-09-2019 om 11:53

Henrik Larsson staat aan de vooravond van een verassende rentree in het Engelse voetbal. De Zweedse oud-topspits wordt begeerd door Southend United, de nummer voorlaatst van de League One. Dat weet The Scottish Sun te melden. 

Larsson maakte als speler het mooie weer bij onder andere Manchester United, Barcelona en Celtic Glasgow. Na zijn spelerscarrière begon Larsson aan een trainerscarrière in zijn thuisland Zweden. Nu volgt mogelijk zijn eerste buitenlandse opdracht. Southend United zou de voormalige spits namelijk een kans willen geven.

Larsson zit voorlopig zonder club nadat hij uit de gratie was gevallen bij de fans van Helsingborg. Hij kon Helsingborg in het seizoen voordien niet behoeden van degradatie. Iets waar hij dit seizoen wel in zal moeten slagen, mocht hij aangesteld worden bij Southend United. De club staat voorlopig voorlaatste in de Engelse League One, met éen punt uit acht gespeelde wedstrijden.

Met bekende reeksgenoten als Sunderland, Bolton, MK Doms en Portsmouth is er alvast veel potentieel voor Larsson om zich te laten zien aan de grote clubs. De League One is het derde hoogste niveau van het Engelse profvoetbal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws