Gemor bij Club Brugge en Anderlecht: Boucaut fluit topper op Jan Breydel

Gemor bij Club Brugge en Anderlecht: Boucaut fluit topper op Jan Breydel

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 08:35wo 18-09-2019 om 08:35

Komend weekend staat Speeldag 8 in de Jupiler Pro League op het programma. De topaffiche is zonder twijfel Club Brugge-RSC Anderlecht. Beide teams kennen eveneens hun scheidsrechter van dienst.

Zo zal Alexandre Boucaut de topper tussen Club Brugge en Anderlecht in goede banen leiden. De Waalse ref is bij beide teams niet altijd even geliefd, toch wordt hij aanzien als één van de topscheidsrechters in onze competitie.

Bij zowel Anderlecht als Club Brugge kennen ze Boucaut maar al te goed. Zo overwogen beide topclubs om in 2013 de ref te wraken. Anderlecht deed dat niet, maar Club Brugge wel. Blauw-Zwart haalde destijds in een open brief zwaar uit naar Boucaut.

Vorig seizoen floot Boucaut de partij tussen Club Brugge en Charleroi. Ook toen was er heel wat te doen om het optreden van de scheidsrechter. Afwachten hoe het komende zondag afloopt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws