De vermoedelijke elf: 'Clement kiest voor twee verrassingen tegen Galatasaray'

De vermoedelijke elf: 'Clement kiest voor twee verrassingen tegen Galatasaray'

18-09-2019 07:15 Laatste update: 09:20
6

Club Brugge opent haar Champions League-avontuur woensdagavond (18u55) tegen Galatasaray. In het eigen Jan Breydelstadion hoopt Blauw-Zwart meteen de punten thuis te houden. Philippe Clement kiest mogelijk voor de volgende elf spelers.

Zo verwacht Het Nieuwsblad weinig verrassingen in het team. De grootste is misschien wel Lois Openda. De jonge Club-spits wordt aan de aftrap verwacht, terwijl Percy Tau en David Okereke de flanken mogen bestrijken. Zowel Emmanuel Dennis als Krépin Diatta lijken op de bank te zullen postvatten.

In de defensie kiest Clement voor Clinton Mata, Brandon Mechele, Simon Deli en Fede Ricca. Daarachter vinden we – uiteraard – ervaringsdeskundige Simon Mignolet in doel. Op het middenveld mag nieuwkomer Eder Balanta de lijnen uitzetten met voor hem Ruud Vormer en Hans Vanaken. Geen plaats dus voor Mats Rits, die voordien quasi alles speelde.

Geen plaats voor Vossen en Cools
In de selectie vinden we deze keer Siebe Schrijvers, die in de competitie nog gepasseerd werd. Minder nieuws is er voor Jelle Vossen en Dion Cools, want beide heren vielen opnieuw naast de wedstrijdkern.

De vermoedelijke opstelling (4-3-3): Mignolet; Mata, Mechele, Deli, Ricca; Balanta, Vormer, Vanaken; Tau, Okereke, Openda