Mazzu ziet Genk zwaar onderuit gaan: Ik heb geen woorden voor onze eerste helft

Mazzu ziet Genk zwaar onderuit gaan: "Ik heb geen woorden voor onze eerste helft"

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 23:52di 17-09-2019 om 23:52

Felice Mazzu was met ambitie afgezakt naar Oostenrijk voor het eerste Champions League-duel van KRC Genk tegen Red Bull Salzburg. De coach van de Limburgers kwam echter van een kale reis thuis. Zijn ploeg werd afgeslacht en verloor maar liefst met 6-2.

"We zijn zeer ontgoocheld", vertelde Mazzu na de match volgens Sporza. "Ik vind niet echt woorden voor onze eerste helft. De manier waarop Salzburg heeft gespeeld en gescoord: dat hadden we verwacht en daar waren we op voorbereid. We maakten veel te veel fouten in de eerste helft om aanspraak te mogen maken op een ander resultaat."

"Het is niet voor het eerst dat onze eerste helft niet goed is. Na die snelle openingsgoal speelden we een halfuurtje goed, maar na de 2-0 lag er nog meer ruimte. We hadden er op gewerkt, maar de spelers deden het tegenovergestelde. Het is onmogelijk om punten te pakken in de Champions League als je verdedigt zoals in de eerste helft."

De komende wedstrijden tegen kleppers Napoli en Liverpool zal het nog moeilijker worden om punten te sprokkelen. "Daar moeten we nu nog niet aan denken. We proberen oplossingen te vinden voor deze problemen. Of het niveau te hoog is voor Genk? Dat denk ik niet. Als we niet zoveel fouten gemaakt hadden op defensief vlak, dan zouden we langer in de match gebleven zijn", besloot Mazzu.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dramatische avond voor KRC Genk, dat met maar liefst 6-2 verliest van RB Salzburg 😰 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #RBSalzburg #ChampionsLeague #Mazzu

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws