Lof in Extra Time: Ik begrijp niet dat Vadis eigenlijk nog in België speelt

Lof in Extra Time: "Ik begrijp niet dat Vadis eigenlijk nog in België speelt"

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 17:40di 17-09-2019 om 17:40

KAA Gent maakt in de eerste fase van de reguliere competitie een uitstekende indruk. Dankzij een 13 op 18 draaien de Buffalo's voorlopig goed mee in de top van de Jupiler Pro League. Vadis Odjidja is zonder twijfel één van de drijvende krachten bij Gent. Dat zien ook Filip Joos en Wesley Sonck.

Joos vond Odjidja echt imponerend tijdens KAA Gent - KV Mechelen (3-0), zo gaf de analist maandagavond te kennen in Extra Time. "Het leek wel alsof hij aan 'hakjesdag' deed. Hij schudde het ene magistrale hakje na het andere uit zijn voeten. Hij was echt dé exponent van dit Gent. Zijn passing en doelgerichtheid waren echt fantastisch. Net zoals de volledige ploeg van AA Gent op dit moment trouwens."

Sonck is ook fan. "Ik begrijp niet dat Vadis eigenlijk nog in België speelt. Die had op een veel hoger niveau kunnen spelen. Geen idee aan wat het heeft gelegen. Misschien waren blessures wel de belangrijkste oorzaak, maar het is alleszins een spijtige zaak voor hem."

Odjidja speelde 5,5 seizoenen voor Club Brugge, voordat hij in de zomer van 2014 naar Norwich City trok. Via Legia Warschau en Olympiakos Piraeus streek hij vorig jaar neer in Gent.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws