Mulder over aftrap van de Champions League: Er zit wel druk op bij Club Brugge

Mulder over aftrap van de Champions League: "Er zit wel druk op bij Club Brugge"

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 13:08di 17-09-2019 om 13:08

Club Brugge vervolgt haar Champions League-avontuur woensdag met een thuismatch tegen Galatasaray. De eerste groepsmatch van Club kan direct wel eens een cruciale zijn. Dat denkt ook analist Youri Mulder.

Na de uitzending van Extra Time namen Mulder en presentator Frank Raes voor Sporza nog tijd voor een Facebook Live. De heren bespraken de opening van het miljoenenbal. Mulder kreeg onder meer de vraag of het meteen van moeten is voor Club Brugge. "Er zit wel druk op. Het is eigenlijk de eerste wedstrijd van de knock-outfase. Je moet ook een tegengoal mijden, want het onderlinge resultaat kan beslissend zijn", luidde zijn antwoord.

Club zit naast Galatasaray in een poule met kanshebbers Paris Saint-Germain en Real Madrid. Er zijn al bijzondere avonden voor nodig om punten te gaan pakken tegen deze toppers. "Ik vind Clement wel een slimme trainer die kan anticiperen op de kracht van PSG en Real. Alleen ben je afhankelijk van een slechte dag van Hazard of moet Neymar het op zijn heupen krijgen. Dat geluk moet je hebben", aldus Mulder.

Outsider
Mulder zelf heeft een verrassende dark horse voor eindwinst in gedachte. De Nederlander denkt dat RB Leipzig het Ajax van dit seizoen kan worden. "Ze hebben een hele goeie coach, Julian Nagelsmann. Ik heb 50 euro ingezet op het winnen van de Champions League met Leipzig. Je krijgt 50 keer de inzet. Dat ik dat geld niet zal terugzien? We spreken elkaar in juni."

Poll

Is het meteen al van moeten voor Club?

(125 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws