'Het is schandalig, Raiola is een schande voor het vak, ze moeten hem verbannen'

'Het is schandalig, Raiola is een schande voor het vak, ze moeten hem verbannen'

17-09-2019 12:18
3

Manchester United moet alle banden met Mino Raiola verbreken. De invloedrijke zaakwaarnemer is 'een schande voor het vak', vindt Gary Neville, analist en voormalig speler van United. 

Neville weet zeker dat Raiola de kwade genius is achter alle commotie rond United-ster Paul Pogba. Maandenlang werd de middenvelder gelinkt aan een vertrek. "Pogba wil weg, dat is nu wel duidelijk", zegt Neville in gesprek met een Noorse journalist. 

"Zijn zaakwaarnemer is een schande voor het vak, het is al jaren schandalig hoe hij te werk gaat. Manchester United moet eigenlijk niet in zee gaan met zo iemand. Ze moeten Raiola verbannen, niet meer met hem werken. Hoe hij zich gedraagt, dat past niet bij de club. Ik vind dat ze eigenlijk niet meer met hem moeten praten of onderhandelen. Raiola is alleen maar bezig met transfers en een deel van de opbrengst in z'n zak steken."

Aan het begin van de transferzomer zei Pogba dat het 'misschien wel tijd is voor een nieuwe uitdaging'. Onder meer Real Madrid toonde interesse in de Franse vedette, maar een transfer kwam uiteindelijk niet van de grond. 

No Poll