Kompany aangepakt in Nederland: “Alsof hij onze Lieve Heer in een Ferrari was”

Kompany aangepakt in Nederland: “Alsof hij onze Lieve Heer in een Ferrari was”

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 07:00di 17-09-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 10:27di 17-09-2019 om 10:27

De Nederlandse analinsten waren niet mals tijdens Veronica Inside over RSC Anderlecht en Vincent Kompany. De Rode Duivel kent de slechtste start in de historie van paars-wit.

Volgens Hans Kraay Jr. werd Kompany te hard opgehemeld. “Ze hebben Kompany gewoon acht weken lang opgetild alsof het onze Lieve Heer in een Ferrari was met een open dak. Ze waren best enthousiast over hem, maar kent nu de slechtste start ooit bij Anderlecht.”

Volgens de analist moet Kompany spelen naargelang het spelersmateriaal de coach ter beschikking heeft. “Hij ging Manchester City-voetbal met Anderlecht spelen, maar hij kan beter eerst een weekje of drie naar Fortuna Sittard gaan kijken”, aldus Kraay Jr..

René van der Gijp
Ook van der Gijp had kritiek op paars-wit. “Dat die mensen drie maanden geleden dachten het buskruit te hebben uitgevonden. En dan ging Kompany roepen: ‘We gingen spelen zoals Manchester City, met de opbouw van achteruit'. Dat doen ze inderdaad, ze zijn het zestienmetergebied nog niet uitgekomen. (lacht) Wat is dat erg allemaal."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In Nederland is men bijzonder kritisch voor Kompany na de slechtste start ooit bij Anderlecht 😱 #Kompany #VincentKompany #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ManCity #ManchesterCity

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is deze kritiek terecht?

(1151 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws