Nieuwkomers van Antwerp vallen in de smaak: Zitten mooi op schema

Nieuwkomers van Antwerp vallen in de smaak: "Zitten mooi op schema"

16-09-2019 23:45
3

Met toptransfers Wesley Hoedt, Steven Defour en Kevin Mirallas in de basis en invaller Koji Miyoshi als matchwinner droegen de nieuwkomers van Royal Antwerp FC bij aan een 1-2 zege op het veld van Anderlecht. Na zondag heerst er veel positiviteit.

In de groep is er veel vertrouwen in de versterkingen. Zo worden onmiddellijk de kwaliteitein van Miyoshi erkend. "Hij kan nog heel belangrijk worden voor ons. Dat hadden we al gezien op dag één", reageert Sinan Bolat bij Het Laatste Nieuws. Alexis De Sart sluit zich aan bij zijn doelman. "Miyoshi is erg technisch. Een beetje atypisch voor Antwerp, maar hij kan ons nog veel bijbrengen."

Kapitein Faris Haroun keek naar de aankopen in het algemeen. "De nieuwe jongens brengen kwaliteiten die we nog niet hadden en hier zie je al wat dat kan opleveren. We moeten enkel nog een beetje wennen aan elkaar."

Antwerp wordt ondertussen al naar voren geschoven als titelkandidaat. Haroun tempert de euforie. "We zitten mooi op schema, maar het is nog vroeg. In deze match werd nog eens bewezen dat de beslissing heel plots kan vallen. Match per match, dus."