Gents aanvalstrio maakt indruk: Eén van de de beste wedstrijden die ik al meemaakte

Gents aanvalstrio maakt indruk: "Eén van de de beste wedstrijden die ik al meemaakte"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 23:05ma 16-09-2019 om 23:05

Twaalf matchen, twintig goals. De Gentse aanvallers Jonathan David (7), Roman Yaremchuk (7) en Laurent Depoitre (6) zijn als een komeet uit de startblokken gesloten. Zondag kreeg ook KV Mechelen (3-0) geen vat op het succesvolle trio, dat elk een doelpunt voor haar rekening nam.

Yaremchuk kon niet anders dan glunderen na afloop. "Dit is mijn derde seizoen hier en ik denk dat deze match een van de beste was die ik al heb meegemaakt. We spelen gewoon heel mooi voetbal in een goede tactische formatie. Dat is denk ik ook een van de redenen waarom ik nooit beter gespeeld heb voor deze ploeg dan nu. Ik ben in topvorm", noteerde Het Nieuwsblad.

Depoitre bevestigt dat de aanvoer uitstekend is en de samenwerking met zijn partners in de voorhoede voorspoedig verloopt. "Het collectief zorgt ervoor dat wij in die positie voor doel kunnen komen. Het team speelt samen, de kansen komen vlot en iedereen die de bal voorin krijgt, ziet hoe ze afgewerkt worden. Dat voelt heel goed aan", aldus de teruggekeerde centrumspits.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws