Gents aanvalstrio maakt indruk: Eén van de de beste wedstrijden die ik al meemaakte

Gents aanvalstrio maakt indruk: "Eén van de de beste wedstrijden die ik al meemaakte"

16-09-2019 23:05
5

Twaalf matchen, twintig goals. De Gentse aanvallers Jonathan David (7), Roman Yaremchuk (7) en Laurent Depoitre (6) zijn als een komeet uit de startblokken gesloten. Zondag kreeg ook KV Mechelen (3-0) geen vat op het succesvolle trio, dat elk een doelpunt voor haar rekening nam.

Yaremchuk kon niet anders dan glunderen na afloop. "Dit is mijn derde seizoen hier en ik denk dat deze match een van de beste was die ik al heb meegemaakt. We spelen gewoon heel mooi voetbal in een goede tactische formatie. Dat is denk ik ook een van de redenen waarom ik nooit beter gespeeld heb voor deze ploeg dan nu. Ik ben in topvorm", noteerde Het Nieuwsblad.

Depoitre bevestigt dat de aanvoer uitstekend is en de samenwerking met zijn partners in de voorhoede voorspoedig verloopt. "Het collectief zorgt ervoor dat wij in die positie voor doel kunnen komen. Het team speelt samen, de kansen komen vlot en iedereen die de bal voorin krijgt, ziet hoe ze afgewerkt worden. Dat voelt heel goed aan", aldus de teruggekeerde centrumspits.