Bolat had een rustige middag: Normaal meer werk in Anderlecht

Bolat had een rustige middag: "Normaal meer werk in Anderlecht"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 21:13ma 16-09-2019 om 21:13

Royal Antwerp FC ging zondagmiddag met de drie punten lopen bij Anderlecht: 1-2. Op basis van de kansenverhouding een logische zege voor de bezoekers. Antwerp-keeper had het wel eens drukker in Brussel.

Anderlecht kwam in het eigen Lotto Park niet verder dan twee schoten op doel. "Ik moest eigenlijk alleen maar wat uitkomen op een paar hoge ballen. Normaal krijg je hier meer te verwerken. Het toont aan dat ons blok goed stond en dat we in ons systeem sterk zijn. Dat lieten we opnieuw zien", citeerde Het Laatste Nieuws een tevreden Bolat.

In de eerste helft had Antwerp nochtans moeite om Anderlecht op te vangen. "We wisten niet goed of we moesten doordekken of terugzakken. Dat hebben we goed bijgestuurd en na de rust hebben we op die goal na niets meer weggegeven", aldus Bolat.

Wat dat betreft had Hendrik Van Crombrugge meer arbeid te verrichten. "Van Crombrugge heeft wel het een en ander moeten pakken. Hij hield Anderlecht meer dan eens overeind", complimenteert Bolat zijn collega.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws