Chadli na Anderlecht-Antwerp: We staan nu tegen de muur

Chadli na Anderlecht-Antwerp: "We staan nu tegen de muur"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 20:24ma 16-09-2019 om 20:24

Anderlecht kon de overwinning voor de interlandbreak geen vervolg geven tegen Royal Antwerp FC. Anderlecht ging voor eigen publiek met 1-2 onderuit. Nacer Chadli beseft dat de druk uiterst groot zal zijn voor de confrontatie met Club Brugge.

"We staan nu tegen de muur, maar dat was voor de match tegen Standard ook zo", reageert Chadli tegenover Het Nieuwsblad. Vincent Kompany zal na de nieuwe tik vooral op mentaal vlak oplapwerk hebben. "De sfeer in de kleedkamer was bedrukt, wat ­normaal is. Het is frustrerend voor iedereen in deze club. Nu moeten de kopjes omhoog en moeten we ons klaarstomen voor de match tegen Club ­Brugge."

Het is afwachten of Kompany dan weer voor Chadli als diepste spits kiest. Chadli scoorde bij zijn vuurdoop op die positie. "Ik heb nog veel om aan te werken op die positie, maar ik probeerde wel om beschikbaar te zijn voor de andere spelers", is hij gemengd tevreden.

De 59-voudig Rode Duivel zag ook een belangrijk werkpunt voor de rest van de ploeg. "Na rust ontbrak het ons aan voldoende beweging. Daar hebben we over gesproken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws