Als Vanden Borre nog kan terugkomen, willen we hem de beste faciliteiten geven

"Als Vanden Borre nog kan terugkomen, willen we hem de beste faciliteiten geven"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 16:40ma 16-09-2019 om 16:40

Een zoveelste nieuwe kans voor Anthony Vanden Borre. Maandagmiddag bracht RSC Anderlecht naar buiten dat het haar voormalige poulain opnieuw onder de vleugels neemt. Michaël Verschueren geeft tekst en uitleg bij die beslissing.

"Vanden Borre is opgegroeid in onze Academy en is een tijd geleden komen aankloppen met de vraag of we hem willen helpen om opnieuw wedstrijdfit te worden", doet Verschueren het verhaal op de website van RSCA. "Als club doe je dat uiteraard voor een kind van het huis."

"Als hij wil bewijzen dat hij nog kan terugkomen op topniveau, dan willen we hem daarvoor de beste faciliteiten geven, evenwel zonder de belofte dat hij bij de A-kern zal aansluiten", maakt de sportief directeur de spelregels duidelijk. "Hij moet rustig kunnen werken, op zijn ritme, zonder druk, maar met een permanente evaluatie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zie jij Vanden Borre ooit nog voor het A-elftal van Anderlecht uitkomen?

(1011 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws