Hazard blikt terug op Chelsea-periode: Daarom ben ik er zo lang gebleven

Hazard blikt terug op Chelsea-periode: "Daarom ben ik er zo lang gebleven"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 16:23ma 16-09-2019 om 16:23

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 16:35ma 16-09-2019 om 16:35

Na weken blessureleed maakte Eden Hazard zaterdagmiddag eindelijk zijn langverwachte debuut voor Real Madrid. Tijd voor een interviewtje met de topaankoop, moet het sociale huis van De Koninklijke gedacht hebben.

Of Hazard blij is dat hij (eindelijk) bij Real zit? "Ja, natuurlijk", lacht de Rode Duivel. "Dat heeft altijd deel uitgemaakt van mijn plan. Zelfs toen ik bij Chelsea toekwam, zat het al in mijn achterhoofd dat ik ervan droomde om nadien voor die club te spelen (doelt op Real, nvdr.)."

"Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik zeven jaar voor Chelsea zou voetballen, maar alles liep daar goed. Elk jaar kreeg ik er de kans om iets te winnen, daarom ben ik er zo lang gebleven. Nu is het een droom om hier te zijn. Ik hoop er het maximum uit te halen", kijkt Hazard vooruit.

De dribbelaar legt vervolgens uit waarom Real zo speciaal is. "Voor mij is dat vooral omdat Real bekend is in Frankrijk en dat Zinedine bij Real speelde toen ik mijn voetbalcarrière startte. Voor mij was dat dé club, mede door het witte shirt en het stadion ook. Het is het totaalpakket", besluit Hazard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Real voor jou dé grootste voetbalclub aller tijden?

(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws