Kaminski kan op beide oren slapen: 'Zijn zicht is opnieuw genormaliseerd'

Kaminski kan op beide oren slapen: 'Zijn zicht is opnieuw genormaliseerd'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 16:05ma 16-09-2019 om 16:05

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 16:15ma 16-09-2019 om 16:15

KAA Gent veegde KV Mechelen van de mat zondagavond (3-0). Een kleine smet op die zege was een botsing tussen Thomas Kaminski en Igor Plastun. Als gevolg daarvan ging de doelman op controle in het Universitair Ziekenhuis van Gent, waar goed nieuws uit de bus kwam.

Na de botsing had Kaminski naar verluidt last van een troebel zicht. In het ziekenhuis is zijn situatie onderzocht, maar daarbij kwam niets zorgwekkends aan het licht, schrijft Het Nieuwsblad. Het zicht van Kaminski is vanzelf terug in orde gekomen, waardoor hij al snel naar huis mocht terugkeren.

In Gent haalt men opgelucht adem, aangezien er blijkbaar toch wat paniek heerste rond de eerste doelman. Die kan donderdag echter gewoon terug zijn plaats onder de lat innemen. Dan openen de Buffalo's immers hun Europese campagne met een thuiswedstrijd tegen het Franse AS Saint-Etienne.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws