Moeizame Barça-zoektocht: Puyol bedankt 'voor 99 procent zeker' voor aanbod

Moeizame Barça-zoektocht: Puyol bedankt 'voor 99 procent zeker' voor aanbod

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 14:56ma 16-09-2019 om 14:56

FC Barcelona heeft tevergeefs een lijntje uitgegooid naar clubicoon Carles Puyol, heeft oud-ploeggenoot Jofre Mateu laten weten. De Catalanen hadden Puyol op het oog als de nieuwe sportief directeur.

Deze positie is sinds deze zomer – na het vertrek van Pep Segura – vacant. De Catalanen hadden al een blauwtje gelopen bij Marc Overmars en kwamen vervolgens uit bij Puyol, bevestigde voorzitter Josep Maria Bartomeu onlangs al.

Barça kan echter verder zoeken, aldus Mateu, die samen met Puyol de jeugdopleiding van de club doorliep. "Hij heeft het overwogen, maar het is voor 99 procent zeker dat hij niet de nieuwe sportief directeur van FC Barcelona zal worden", liet Mateu weten bij radiostation Cadena SER. "Carles heeft andere plannen."

Puyol debuteerde aan het einde van de vorige eeuw in het eerste elftal van FC Barcelona en beëindigde in 2014 zijn rijke carrière. Daarna was hij gedurende korte tijd assistent van de Barça-directie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws