Vanden Borre is weer op Anderlecht en mag zich bewijzen bij de beloften

Vanden Borre is weer op Anderlecht en mag zich bewijzen bij de beloften

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 14:42ma 16-09-2019 om 14:42

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 14:52ma 16-09-2019 om 14:52

Anthony Vanden Borre was maandag een opvallende gast bij RSC Anderlecht. Volgens Sportwereld sprak het voormalige jeugdproduct van paars-wit met manager Michael Verschueren en is een nieuwe comeback niet uitgesloten.

Verschueren stelde in het verleden al dat Vanden Borre altijd welkom is bij Anderlecht en kan meetrainen met de beloften van paars-wit. Volgens de krant zijn nu de eerste stappen gezet richting een terugkeer van Vanden Borre bij paars-wit.

Een onmiddellijke comeback en contract zitten er evenwel nog niet in. De voormalige Rode Duivel zit al meer dan een jaar zonder club. Hij moet dus eerst nog aan zijn conditie werken. Momenteel is Vanden Borre al 31 jaar. In oktober komt er nog een jaar extra op de teller.

Update: Ondertussen heeft Anderlecht laten weten dat Vanden Borre de komende maanden mag meetrainen bij de beloften. Doet hij het daar goed? Dan is een nieuwe kans bij de A-ploeg een mogelijkheid, maar daarover maakte paars-wit tegenover de speler geen enkele belofte. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Anderlecht Vanden Borre een nieuwe kans geven bij de A-kern?

(864 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws