Mede Beerschot-voorzitter prins Abdullah neemt Premier League-club volledig over

Mede Beerschot-voorzitter prins Abdullah neemt Premier League-club volledig over

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 13:12ma 16-09-2019 om 13:12

Abdullah Bin Mosa'ad Al Saud is vanaf via zijn bedrijf UTB nu alleen eigenaar van Sheffield United. De mede-eigenaar van Beerschot had sinds 2013 al 50% van de aandelen van de Premier League-club in handen.

Sheffield United is de komende jaren aan een opmars bezig in Engeland. In het seizoen 2016 – 2017 liet het de League One achter zich om aan de slag te gaan in de Championship. Vorig seizoen promoveerde het dan weer naar de Premier Leauge. Afgelopen weekend verloor het wel met 0-1 van Southampton. Momenteel staat het vijftiende in de Premier League.

Bij Beerschot wensen ze hun prins alvast proficiat met zijn nieuwe deal. "Ik ben blij voor mijn partner Prins Abdullah. Sheffield United is de voorbije jaren uitermate succesvol geweest met twee promoties", stelt de andere mede-eigenaar van Beerschot Francis Vrancken.

Toekomst Beerschot
"Net als Beerschot is Sheffield United een traditieclub gesteund door een grote fanbase. We blijven ook in Beerschot samen inzetten op een stabiele uitbouw van onze club en hopen in de komende jaren te promoveren naar de Jupiler Pro League", stelt Vrancken nog.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws