Jbari is absoluut geen fan van Anderlecht-aanwinst: Hij brengt niets bij

Jbari is absoluut geen fan van Anderlecht-aanwinst: "Hij brengt niets bij"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 11:15ma 16-09-2019 om 11:15

Anderlecht kon zondag geen vuist maken tegen Antwerp en verloor met 1-2. Nordin Jbari vraagt zich af wie het spel naar zich kan toetrekken bij Anderlecht. Michel Vlap doet dat volgens hem nog niet.

"Hij zou iets moeten toevoegen aan Anderlecht, maar hij brengt niets. Ze moeten op Saelemaekers, Verscharen of Sambi Lokonga rekenen om het verschil te maken. Je moet die spelers dan goed omringen, anders riskeer je om lang op deze manier door te gaan", vertelt hij bij RTBF.

Jbari mist een leider in het elftal. "Het is een ploeg van jongeren die ten onder ging tegen een ploeg van ervaren rotten zoals Mbokani, Defour, Refaelov, Mirallas en Haroun. Zelfs als Antwerp niet goed speelt, dan blijven ze altijd in de match zitten", zo geeft Jbari nog aan.

Jbari denkt niet dat het snel betert met Vlap. "Het is niet de eerste keer dat Anderlecht een miscast haalt. Kijk naar Zulj. Hij werd gehaald voor de tien en moet nu op de zes gaan spelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint Club Brugge - Anderlecht?

(1465 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws