'KAA Gent plukt drijvende kracht weg bij teleurgesteld Zulte Waregem'

'KAA Gent plukt drijvende kracht weg bij teleurgesteld Zulte Waregem'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 07:47ma 16-09-2019 om 07:47

Laatste update: maandag 16 september 2019 om 08:05ma 16-09-2019 om 08:05

KAA Gent heeft een opvallende 'transfer' gerealiseerd. De Buffalo's plukken bij Zulte Waregem Tyas Kastelijn weg. In de Ghelamco Arena moet de man de nieuwe commercieel directeur worden.

Zo haalt Gent de drijvende kracht op commercieel vlak weg bij Zulte Waregem. 'Kastelijn studeerde onder meer aan de Vlerick Management School en versterkt de commerciële cel van Serge Platel bij AA Gent', wordt hij voorgesteld door Het Nieuwsblad.

Op dit moment hoeft Platel, die al verschillende jaren in dienst is bij Gent, nog niet te vrezen voor zijn job. 'Platel blijft voorlopig aan boord bij de Buffalo's, maar Kastelijn is aangetrokken om de nieuwe commerciële directeur te worden. Of Platel ook in de toekomst bij AA Gent blijft, valt nog af te wachten.'

Door het vertrek van Kastelijn moet Zulte Waregem nu dringend op zoek naar een vervanger. Essevee hoopt snel een geschikte opvolger te vinden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws