Moeskroen gaat door op zijn elan en pakt scalp van KV Kortrijk

Moeskroen gaat door op zijn elan en pakt scalp van KV Kortrijk

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 22:15zo 15-09-2019 om 22:15

Laatste update: zondag 15 september 2019 om 22:47zo 15-09-2019 om 22:47

Moeskroen blijft meedraaien in de kopgroep van de Jupiler Pro League. Ook thuis tegen KV Kortrijk pakte het de drie punten. Het werd 2-0.

In eigen stadion pakte Moeskroen de wedstrijd meteen in handen. Allagui kreeg twee kansen in het eerste kwartier, maar kon doelman Bruzzese niet verslaan. Ook Garcia en Hocko konden niet scoren. KV Kortrijk liet heel weinig zien en kreeg vlak voor de rust toch een goal tegen. Verdediger Queiros zette de 1-0 op het bord met een knappe kopbal.

Vlak na de pauze kon Allagui vanop de stip 2-0 maken na een VAR-moment. De aanvaller had duidelijk niet zijn avond en werd gefnuikt door Bruzzese. Op het uur kwam Kortrijk beter in de wedstrijd en raakte De Sart zelfs het doelhout. Het was echter helemaal over na de domme tweede gele kaart van Rougeaux. Moeskroen werd daarna niet meer bedreigd en scoorde zelfs nog een tweede keer via Garcia.

Moeskroen komt zo naast Club Brugge in het klassement, maar Club heeft wel een match minder gespeeld. KV Kortrijk heeft een matige start genomen met amper 8 op 21.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws