Vadis blinkt uit bij Gent tegen KV Mechelen: Getoond wie hier de baas is

Vadis blinkt uit bij Gent tegen KV Mechelen: "Getoond wie hier de baas is"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 21:45zo 15-09-2019 om 21:45

KAA Gent won zondag zonder al te veel moeite van KV Mechelen. Voor rust stond het al 3-0 voor de Buffalo's. Eén van de uitblinkers was Vadis Odjidja, die tevreden kon terugblikken op de partij.

"We hebben hier een zeer goede wedstrijd gespeeld", reageerde Vadis achteraf bij Sporza. "De eerste helft liep heel goed, na de rust hebben we iets minder druk naar voren gezet en hebben we ons wat gespaard voor de match van donderdag", zegt hij.

Bij Gent was men alleszins op hun hoede voor Malinwa. "KV Mechelen is goed aan het seizoen begonnen en heeft het een aantal ploegen lastig gemaakt, maar vandaag hebben wij onze wet opgelegd en getoond wie hier de baas is", gaf Vadis aan.

Ook Depoitre reageerde tevreden na de partij. "Er wacht ons een periode met veel wedstrijden op korte tijd, dus het was belangrijk om die periode goed te beginnen. Dat is gelukt, met een mooie zege in eigen huis. Je merkt dat er automatismen groeien in de ploeg. Zeker in de eerste helft lieten we de bal goed rondgaan en deden we een paar mooie acties die ook tot doelpunten leidden. Dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws